comenzi cutii personalizate carton

Va rugam sa completati formularul de mai jos; Pentru obtinerea unei oferte de pret personalizata va rugam sa trimiteti un email la comenzi@ambalajeludus.ro

Email

comenzi@ambalajeludus.ro

Fabrica de ambalaje din localitatea Ludus s-a nascut din pasiunea noastra de a da valoare produsului dvs. Ca si furnizori de ambalaje suntem mereu in cautarea celei mai bune calitati a serviciilor si produselor noastre. Produsele noastre sunt livrate cu maximă responsabilitate şi atenţie la detalii. Mai jos regasiti descrise gama noastra de cutii personalizate de carton.

Cutii personalizate carton pentru salate

Cutiile de carton pentru salate sunt utilizate pentru întreaga gamă de salate, mâncăruri romănești sau asiatice; pot fi peronalizate cu sigla dvs, fiind astfel o modalitate la Îndemana pentru promovarea afacerii dvs.

Cartonul utilizat la realizarea acestor cutii nu permite trecerea grasimilor sau a sosurilor.

Fabrica de ambalaje din carton Luduș realizează, pe comandă, la cererea clienților, urmatoarele cutii pentru salate:

  • 500  gr;
  • 1000 gr.

Tăviță fast food 12/20 cm

Cutiile personalizate din carton, de tipul tăvițelor, sunt o soluție la îndemana pentru transportul și servirea produselor fast food.

Cartonul utilizat la realizarea acestor tăvițe, este unul special, nu permite patrundea gasimilor și sosurilor.

Fabrica de ambalaje din carton Luduș, realizeaza profesional, pe comanda, tăvițe pentru fast food, cu dimensiuni 12/20 cm, care pot fi personalizate in culorile si sigla proprie, devenind astfel si un mod de a imbunatatii identitatea vizuala a firmei dvs.

Cutii hamburger

Cutiile de hamburger au dimensiunea de 12×12 cm, sunt realizare carton, rezistent la grasimi, fiind astfel ideale in transportarea si servirea produselor de fast food.

Cutiile se livreaza plan, neformate, rezolvand astfel problema spatiului, fiind usor, rapid de format si practic.

Fabrica noastra realizeaza pe comanda cutii de carton pentru hamburger, personalizate cu sigla proprie, ajutand astfel si la o retinere vizuala mai buna a brandului dvs.

Solicita o ofertă de preț !

*Nu uitati sa mentionati numarul de bucati dorite din fiecare tip de ambalaj cerut. Fisierele vor fi trimise catre comenzi@ambalajeludus.ro
ambalaje390

Cum ar fi sa ai un bazar infinit in care sa cauti tot ce ai nevoie zi de zi? Fie ca iti renovezi sau infrumusetezi casa, fie ca ai un business si ai mereu nevoie de materiale la un pret avantajos, fie ca iubesti natura iar gradina sau terasa ta iti este colt de rai, noi aici avem un vis: sa construim un loc in care tu sa ai la indemana cat mai multe produse de care ai nevoie, la preturi flexibile care scad in functie de cantitatea comandata, livrate rapid oriunde in Romania.

dsc0334390

Ambalaje carton disponibile

Pahare din carton pentru cafea

100-500ml

Pahare inghetata din carton

130-150ml

Cutii de salate din carton

500/1000gr

Tavite carton pentru meniuri fast-food

12 x 20 cm

Cutii carton de cartofi prajiti

150-200gr

Bol supa crema

500ml

Cutii din carton pentru hamburger

12 x 12cm

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search