Pahare carton cafea

Producţie ambalaje din hârtie

Carton de calitate

Carton de calitate

260 gr/mp

Personalizare

Personalizare

posibilitatea alegerii a 5 culori

Timp de executie

Timp de executie

15-30 zile

Pahare din carton pentru cafea

Pahare din carton pentru inghetata

Înghețata este un desert rece creat din produse lactate, cum ar fi laptele și smântâna, combinate cu asezonare și îndulcitori precum zahărul. Această mixtură este creată încet la rece pentru a preveni formarea cristalelor de gheață, acest lucru rezultând o înghețată neted structurată.

În general, cele mai fine înghețate conțin între 3% și 15% aer.[formulare evazivă] Deoarece majoritatea înghețatelor sunt vândute după volum, este economic avantajos pentru producători să reducă densitatea produsului pentru a putea reduce prețurile. Înghețata poate fi de asemenea ambalată și vândută după greutate. Folosirea stabilizatoarelor mai degrabă decât crema și introducerea aerului pentru a diminua grăsimea și conținutul vigoros al înghețatelor mai ieftine, făcându-le pe acestea mai atrăgătoare pentru cei care țin dietă.

Boluri din carton pentru supa crema

Supele cremă sunt ideale atât în sezonul rece, când organismul simte nevoia de o cremă caldă, consistentă şi hrănitoare dar şi atunci când temperaturile sunt mai blânde şi vrem ceva răcoros şi uşor. Supa cremă este un preparat versatil, şi e de preferat a fi consumată în ziua în care a fost gătită pentru că îşi va schimba gustul odată depozitată în frigider. Datorită texturii fine şi cremoase acest tip de supă obţine un punctaj maxim chiar şi din partea celor mai mofturoşi consumatori de supe. Şi ce nu e de plăcut la ea? Are smântână, legumele sunt pasate până devin un piure fin, e aromată şi de cele mai multe ori se finisează un cu element crocant care are rolul de a sparge monotonia texturii cremoase şi a surprinde papilele gustative.

ambalaje390

Cum ar fi sa ai un bazar infinit in care sa cauti tot ce ai nevoie zi de zi? Fie ca iti renovezi sau infrumusetezi casa, fie ca ai un business si ai mereu nevoie de materiale la un pret avantajos, fie ca iubesti natura iar gradina sau terasa ta iti este colt de rai, noi aici avem un vis: sa construim un loc in care tu sa ai la indemana cat mai multe produse de care ai nevoie, la preturi flexibile care scad in functie de cantitatea comandata, livrate rapid oriunde in Romania.

dsc0334390

Ambalaje carton disponibile

Pahare din carton pentru cafea

100-500ml

Pahare inghetata din carton

130-150ml

Cutii de salate din carton

500/1000gr

Tavite carton pentru meniuri fast-food

12 x 20 cm

Cutii carton de cartofi prajiti

150-200gr

Bol supa crema

500ml

Cutii din carton pentru hamburger

12 x 12cm

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search