comenzi pahare carton

Va rugam sa completati formularul de mai jos

Pentru obtinerea unei oferte de pret personalizata cu fisierele dvs. va rugam sa trimiteti un email la adresa comenzi@ambalajeludus.ro

Email

comenzi@ambalajeludus.ro

Fabrica de ambalaje din localitatea Ludus s-a nascut din pasiunea noastra de a da valoare produsului dvs. Ca si furnizori de ambalaje suntem mereu in cautarea celei mai bune calitati a serviciilor si produselor noastre. Produsele noastre sunt livrate cu maximă responsabilitate şi atenţie la detalii.

Pahare din carton pentru cafea

Paharele de carton sunt destinate bauturilor calde, fierbinti si reci; pot fi peronalizate cu sigla dvs, fiind astfel o modalitate la indemana pentru promovarea afacerii dvs.

Fabrica noastra realizeaza pe comanda, la cererea clientilor, o varietate larga de pahare de carton, de capacitate si tipuri diferite:

  • 100  ml;
  • 150 ml;
  • 180 ml;
  • 250 ml;
  • 300 ml.

Vending: 150 ml; 180 ml; 300 ml.

Horeca: 300 ml; 400 ml; 500 ml.

Pahare din carton pentru inghetata

Înghețata este unul dintre cele mai cumparate deserturi reci, motiv pentru care a aparut nevoia de pahare de carton, de unica folosinta, pentru inghetata, sau orice alt tip de desert rece, sau cald;

Fabrica noastra realizeaza profesional, pe comanda, pahare de carton pentru inghetata, care pot fi personalizate in culorile si sigla proprie, devenind astfel si un mod de a imbunatatii identitatea vizuala a firmei dvs.

Capacitatea paharelor de carton pentru inghetata:

  • 130-150 ml;
  • 240 ml.

Cutii hamburger

Cutiile de hamburger au dimensiunea de 12×12 cm, sunt realizare carton, rezistent la grasimi, fiind astfel ideale in transportarea si servirea produselor de fast food.

Cutiile se livreaza plan, neformate, rezolvand astfel problema spatiului, fiind usor, rapid de format si practic.

Fabrica noastra realizeaza pe comanda cutii de carton pentru hamburger, personalizate cu sigla proprie, ajutand astfel si la o retinere vizuala mai buna a brandului dvs.

Solicită o ofertă de preț !

*Nu uitati sa mentionati numarul de bucati dorite din fiecare tip de ambalaj cerut. Fisierele vor fi trimise catre comenzi@ambalajeludus.ro
ambalaje390

Cum ar fi sa ai un bazar infinit in care sa cauti tot ce ai nevoie zi de zi? Fie ca iti renovezi sau infrumusetezi casa, fie ca ai un business si ai mereu nevoie de materiale la un pret avantajos, fie ca iubesti natura iar gradina sau terasa ta iti este colt de rai, noi aici avem un vis: sa construim un loc in care tu sa ai la indemana cat mai multe produse de care ai nevoie, la preturi flexibile care scad in functie de cantitatea comandata, livrate rapid oriunde in Romania.

dsc0334390

Ambalaje carton disponibile

Pahare din carton pentru cafea

100-500ml

Pahare inghetata din carton

130-150ml

Cutii de salate din carton

500/1000gr

Tavite carton pentru meniuri fast-food

12 x 20 cm

Cutii carton de cartofi prajiti

150-200gr

Bol supa crema

500ml

Cutii din carton pentru hamburger

12 x 12cm

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search